PAHT CHEE

Despre Paht Chee - Astrologie chineză

O analiză Paht Chee nu te sfătuiește, ci îţi pune în lumină alegerile și deciziile. Este precum indicatoarele de pe șosea, uneori te informează că este bine să încetineşti, alteori să accelerezi, dar ALEGEREA ESTE A TA!

Concept of balance and harmony - pebble stone stacks on the beach

Data nașterii generează informații structurate pe 4 stâlpi și ne dezvăluie mai multe aspecte de viață, ce sunt predeterminate de la naștere, altele putând fi schimbate pe parcurs.

Fiecare stâlp ne dezvăluie multe lucruri, ce acoperă arii vaste: de la strămoși până la descendenți, etape de viață, de la copilărie la bătrânețe. Elementele din fiecare stâlp ne arată lucruri despre noi înșine, părinți, carieră, dragoste și copii.

Aceste informații sunt importante în determinarea caracterului nostru, a talentelor noastre, a punctelor forte și punctelor slabe, modul în care relaționam cu ceilalți, cunoașterea stării noastre de sănătate, ciclurile de noroc. Sunt perioade benefice, când sunt favorizate acțiunile îndrăznețe și perioade nebenefice când este important să nu fim impulsivi, ci să ne axăm pe minimizarea efectelor negative.

Este important să ne cunoștem chartul personal pentru a ști cum ne putem dezvolta, cum ne putem transforma și folosi acel potenţial, acea comoară cu care am venit aici.

Cunoașterea momentului potrivit pentru a acționa permite eliberarea energiilor benefice mai rapid și mai eficient.