Nimic nu este întâmplător

2020 agenda feng shui

În lumea noastră există o ordine care este greu de explicat și cu siguranță nu fără argumente. Elementele de bază ale materiei și ale vieții, cum ar fi protonii, neutronii și electronii care formează atomii elementali, care la rândul lor alcătuiesc molecule, par să aibă toate ordine. S-a descoperit în lumea occidentală în urmă cu peste trei sute de ani că până și fotonii, particulele de lumină, arată ordine. Fără acest tip de ordine în univers, cum putem explica dezvoltarea galaxiilor, sistemelor solare, planetelor și vieții?

Chinezii antici, de-a lungul a mii de ani, au căutat să înțeleagă corelațiile dintre toate acestea şi influenţa lor asupra fluxului de energie și împrejurimile lor. Ar putea fi deviat și exploatat Chi-ul în același mod în care ar putea fi deviate obiectele metalice sau magnetice cu energia magnetică? Descoperirile lor din generații stăvechi ne oferă principii minunate pe care le numim Feng Shui.

 

Feng Shui explică în principal modul în care această energie ne afectează împrejurimile, viețile, afacerile și cum o putem valorifica pentru ca fiecaredintre noi să-și maximizeze beneficiile.